• Leuk dat je interesse hebt om lid te worden van SV TOGB Tennis& Padel. Wij zijn een gezellige vereniging voor jong en oud, hebben zo’n 650 leden, 8 kunstgras tennisbanen en 3 padelbanen die het hele jaar bespeelbaar zijn! 

  Onze vereniging is door de aanleg van de padel banen enorm gegroeid, zodat we momenteel een wachtlijst moeten hanteren voor senioren die een volledig lidmaatschap willen, want we willen tennis & padel voor iedereen toegankelijk en leuk  houden. 

  Jeugdleden t/m 17 jaar kunnen wel lid worden, zij mogen gebruikmaken van de banen van 8.00u tot 18.00u. Wordt je 18 in het jaar dat je lid wordt, dan val je onder de categorie senioren.

  Ook voor een dag lidmaatschap is nog plaats. Dit houdt in dat je van maandag t/m vrijdag de banen mag gebruiken van 8.00u tot 18.00u. en in het weekend van 13.00u. tot 22.00u.


  We zijn ook aangesloten bij de KNLTB waardoor het spelen van interne en externe toernooien voor iedereen mogelijk is! Bij TOGB tennis & padel speel je straks niet alleen het hele jaar rond tegen een super scherp tarief maar ben je ook onderdeel van onze laagdrempelige supergezellige sportvereniging! 

   Heb je interesse? Klik dan via onderstaande link.

  Voor meer info even mailen naar ladtogbtennis@gmail.com


  KLIK HIER OM LID TE WORDEN!