• Alweer niet dubbelen
 • Het is niet meer te volgen en we worden er net als jullie  gek van, maar vandaag kregen we onderstaand bericht. Er zijn waarschijnlijk weinig politici e/o RIVM/OMT leden die ooit op een tennisbaan hebben gestaan, dat blijkt wel uit dit bericht.

  We moeten ons aan de regels houden ook al begrijpen we die niet, ben jij ook benieuwd wanneer het weer verandert, morgen, overmorgen, ooit? Word vervolgd.

   

  Update 22 december
  Helaas is de interpretatie van de maatregelen m.b.t. de mogelijkheid om te sporten in tweetallen dinsdagavond gewijzigd en aangescherpt. De Vereniging van Sport en Gemeenten (VSG) heeft na overleg gisteren met VWS, NOC*NSF en Platform Ondernemers in Sport middels een brief aan gemeenten laten weten dat dubbelen niet is toegestaan. Dat heeft ook consequenties voor trainingen. Wij vinden dit jammer, want tennis en padel buiten kan veilig op 1.5 meter afstand. Wat mag wel?

  • Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar buiten sporten. Zij houden onderling 1.5 meter afstand. Tennis en padel met 2 volwassenen blijft mogelijk en kan veilig op 1.5 meter afstand. Twee spelers per baan, alleen enkelspel is dus toegestaan.
  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar kunnen buitensporten (vrij spelen en trainen) en onderlinge wedstrijden spelen op de eigen club. Hiervoor geldt geen maximale groepsgrootte.
   • Sportkantines moeten gesloten zijn, maar er mag wel gebruik worden gemaakt van de toiletten.