• Finale Mix-toernooi...
  • Nadat spannende kwart en halve finales waren gespeeld, volgde vrijdag 22 april het sluitstuk: de finales.  Het weer zat gelukkig mee, alhoewel er een flink windje stond. Maar daar trokken onze finalisten zich niets van aan.

    In de B poule speelden Ton Nelisse en Marjon Plomp tegen Anneke Limam en Dirk van der Wal.De 1e set was een gelijk opgaande strijd, waarbij Ton en Marjon uiteindelijk aan het langste eind trokken door met 6-3. De 2e set liet eenzelfde verloop zien, met veel keer gelijk/voordeel/nadeel. Maar ook nu wisten Ton en Marjon ook deze set naar zich toe te trekken en weer met 6-3 te winnen.

     In de A poule moesten Crista Vermeulen en Piet Noorlander spelen tegen Irma van der Meer en Ron van Leeuwen. Deze finale had een grillig verloop en was ontzettend spannend. Crista en Piet kwamen in de eerste set met 4-2 achter, maar wisten na een spannend tiebreak de 1e set in de wacht te slepen: 7-6. De 2e set werd met glans gewonnen door Irma en Ron, 6-2. Dus moest de 3e set uitkomst brengen. Crista en Piet wisten, na weer een achterstand van 4-2, het tij te keren en wonnen de 3e set uiteindelijk met 6-4.

    Na de wedstrijden was er een gezellig samenzijn in de Corner. Uiteraard werden de finalisten in het zonnetje gezet en de prijzen uitgereikt.

     Met dank aan Fred (bar) en Ria (umpire) Beverwijk, Kees van den Baard(umpire), Martijn van der Goes (schema) en ons aller Letty (bar tijdens de wedstrijden). Zonder hun hulp zou dit allemaal niet gelukt zijn.

  • Finale Mix-toernooi... 6