• Het jeugdtoernooi van 2019 is een feit. Na regen komt zonneschijn, dit was het spreekwoord waarmee we het weer van de dag kunnen samenvatten. De dag is vroeg begonnen en iedereen heeft het hele seizoen hard getraind om vandaag de beste prestatie te leveren.De jongste kinderen hebben op een halve baan laten zien wat ze in huis hebben. Om de beurt hebben zij de bal opgeslagen en met een perfecte forehand of backhand het punt afgemaakt. En natuurlijk brengt dit winnaars met zich mee.

  Jongens tot 10 jaar:         1e Lucas Evers                2e Mika Langelaan

  Meisjes tot 10 jaar:         1e Robine van Straaten     2e Anna Houtman

  De oudste kinderen hebben meerdere wedstrijden van 20 minuten gespeeld op de hele baan. Het was een spannende strijd tot aan de finales. De finale van de jongens was spannend tot het laatste moment. Iedereen leefde vanaf het terras mee met Liam en Kalle.

  Jongens tot 12 jaar:   1e Kalle van der Meerakker     2e Liam de Bruijn

   

  Meisjes tot 12 jaar: 1e Sabrine Moumine     2e Joanna Seerden

  Ik wil in het bijzonder Olivier en Tom bedanken voor het speelschema en de duidelijke uitleg aan alle kinderen en ouders,  Gerard en Anouk die zorgden dat alles op de baan goed is verlopen en Lucretia  voor het draaien van bar.Aanstaande woensdag is de laatste les op de woensdagmiddag voor de vakantie. Na de vakantie zien we jullie graag terug met allemaal leuke vakantieverhalen.Wees niet getreurd, in de vakantie kan je blijven tennissen. Jullie mogen elke dag tot 19:00 uur spelen, maar je moet wel je pasje boven op het bord hangen.Alvast een fijne vakantie!