• Padelles bij TOGB Tennis & Padel mag natuurlijk niet ontbreken! TOGB is daarom super blij met onze samenwerking met Sven Taal eigenaar van TODO Sport. Benieuwd naar onze padellesmogelijkheden of heb je een vraag over het aanbod? Ga via onderstaande link naar de website van TODO Sport voor meer informatie. 

   

  Wie is TODO Sport?

  Mijn naam is Sven Taal en ik ben de eigenaar van TODO Sport.

  Ik ga graag de uitdaging aan om, samen met TOGB, van de Padelvereniging een succes te maken door de leden de gelegenheid te geven kennis te maken met het spel en middels lessen de techniek en tactiek onder de knie te krijgen.

  Van mijn eerste vergadering met de Padelcommissie ben ik nog enthousiaster geworden dan ik al was. Er zijn veel goede ideeën en samen willen we er een feestje van gaan maken.

  Juist omdat TOGB zich gaat aansluiten bij de KNLTB ontstaan er veel mogelijkheden voor de leden om nog meer activiteiten te ontplooien zoals het spelen van competitie en toernooien waar ik jullie graag wegwijs in maak.

  Maar wie ben ik?

  Ik ben dus Sven, 24 jaar en gek op het spelletje met een racket en een bal. Op mijn 4e verjaardag kreeg ik mijn eerste stuitertennisles en nu, 20 jaar later, stuiter ik nog steeds met heel veel passie rond op de tennis- en Padelbaan.

  Ik ben begonnen met het geven van tennisles aan jonge kinderen toen ik 16 was en daar ontdekte ik dat mijn passie ligt bij het geven van les. Op mijn 18e heb ik bij de KNLTB mijn
  A-licentie gehaald als tennisleraar en ben ik fulltime les gaan geven aan zowel kinderen als volwassenen. Ondertussen heb ik ook mijn tennisleraar B-licentie in mijn bezit en heb ik mijn diploma Sportmasseur gehaald. 

  Met Padel heb ik 4 jaar geleden kennis gemaakt. Met vrienden van de tennis speelde ik af en toe eens een potje. Het was even wennen want de bal kan nu van alle kanten komen. Maar hoe vaker ik het spel speelde hoe meer het snelle en tactische spel mij greep. Reden genoeg om ook mijn licentie voor Padelleraar te gaan halen en met Padelles nog meer mensen enthousiast te maken voor dit fantastische spel. Afgelopen winter heb ik deze opleiding gevolgd en ik mag mezelf nu ook Padelleraar noemen.

  Daarom heb ik mijn eigen bedrijf opgericht met de naam TODO Sport. “TODO” is de Spaanse term voor alles, iedereen of allemaal. Daarnaast kom je deze term op zowel de Tennis- als de Padelbaan tegen wanneer er sprake is van een gelijke stand. TODO sport wil er ook graag zijn voor iedereen. Van jong tot oud, beginner of gevorderd, prestatief of recreatief, tennis of Padel, iedereen is voor ons gelijk.

  Ik kijk er naar uit om u op de baan te ontmoeten! Heeft u vragen, stel ze gerust.
  Op de website www.todosport.nl kunt u meer informatie vinden en zich alvast inschrijven voor een workshop “leer Padel lekker snel” of een Padelles.

  Via Social Media proberen wij u op de hoogte te houden van de actualiteiten van TODO Sport :

  Facebook: https://www.facebook.com/TODOSportnl

  Instagram: https://www.instagram.com/todosportnl/

   

   

  KLIK HIER VOOR PADELLES!